- pâine pentru tramezzini sau pâinea voastră preferată
- maioneză (50 g smântână, puţin ulei de măsline, zeamă de lămâie, un praf de şofran, sare)
- 1 ou fiert, feliat
- 4 feliuţe de kaizer, prăjite fără ulei într-o tigaie nonaderentă
- o mână de mix de legume, fierte cu puţină sare
Bun... Ungem feliile de pâine şi pe o parte şi pe alta cu maioneză, cu excepţia primeia, apoi punem câteva feliuţe de ou, o felie de kaizer şi apoi un strat de legume. Procedăm la fel cu al doilea etaj al sandwich-ului. Fixăm totul cu o ţepuşă, ca să nu facem prin casă tot o boabă de mazăre şi una de porumb, mai ales dacă serviţi aceste bunătăţi alături de prieteni.
Dar acum vine partea interesantă. Vă recomand să adăugaţi nişte feliuţe de castraveţi muraţi uşor picanţi sau, dacă vreţi să mergeţi şi mai departe, schimbaţi umplutura celui de-al doilea etaj. În loc de kaizer puteţi folosi fish fingers, peste care puneţi şi un strat de rucola sau chiar salată.
Să aveţi poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu