Am primit un pachet de fishfingers, şi pentru că nu aveam cu ce să le gătesc rapid, am făcut un sos tzatziki de s-a lins toată lumea pe degete (ale lor, dar şi cele de peşte).
Aşadar, am prăjit fishfingers-urile şi le-am scos la scurs pe un prosop de hârtie.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFiRi9ypDDNo_bnMMGkhJ5pO8uwcbnx00K8Uwx49JONTMzmNCAzSLAObF2RqY1Fmrx6SNDWjZyH_hUZIOPW75PbN3pcMbQjsCoS9HHD_2D28q3cBWKTkQEN6UaZU34jjzTqnOTo_xL_eA/s200/DSCF1179.jpg)
Şi ca de obicei, mâncarea a apropiat suflete!
O singura notiune: vin! Alb, usor, aromat si nu prea, tare si nu prea, sec si sprintar.
RăspundețiȘtergereBine, fie: merge si cu o bere usurica, blonda, lejera, nu foarte amara. Un Skol, un Amstel, de exemplu, se pupa cu pestele.