sâmbătă, 6 aprilie 2013

Spaghetti morena

Le iubeeesc...De fapt, deja ştiţi că ador pastele, de toate felurile şi în toate combinaţiile. Reţeta este împrumutată de la surioara mea - din nou - şi simplitatea ei a adus-o în topul preferinţelor mele. Pentru 2 porţii medii o să aveţi nevoie de:

  • 200 g spaghetti 
  • 150 ml smântână lichidă
  • 1 lingură sos de roşii
  • 100 g mozzarella
  • sare şi piper după gust
  • busuioc uscat (din propria grădină)
Întâi şi-ntâi punem pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi încălzim smântâna cu sucul de roşii la foc mic. Când fierbe, luăm de pe foc şi adăugăm mozzarella tăiată bucăţi. Adăugăm sare şi piper şi amestecăm până la omogenizare. Punem pastele în farfurie, adăugăm sosul şi presărăm busuioc. Gata şi poftă  bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu