marți, 20 martie 2012

Varză de Bruxelles îmbrăcată în pesmet şi susan

Sau cum le spune prietenul meu, vărzuţe pane.
Sunt uşor de făcut, iar pentru cine apreciază astfel de legume, sunt o garnitură nemaipomenită!
Luăm vărzuţele, le fierbem şi le scoatem la strecurat şi uscat bine bine.
Separat, batem 2-3 ouă, adăugăm pesmet, susan, nucşoară măcinată, care merge foaaarte bine cu varza de Bruxelles şi piper de care avem.
Tăvălim varza prin haina de pesmet şi susan şi o punem într-o tigaie la prăjit. Cel mai frumos arată făcute la friteuză, pentru ca ies nişte biluţe omogene şi simpatice, dar în lipsa ei ne vom descurca şi cu clasica tigaie cu ulei de pe aragaz :)
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu